Existují v Česku stále ještě místa, kde ani přes veškerou snahu nenajdete dobrou restauraci nebo kavárnu? Přežijí ekonomicky těžké období spíše podniky, které sázejí na nízkou cenu, nebo ty, jež se nebojí nechat si za kvalitu zaplatit? A jak důležitá je pro českou vesnici a komunitu hospoda? Nejen na to se v dalším díle podcastu Starosta HN ptá Jiří Novotný foodblogera a herce Lukáše Hejlíka.

Starosta Trojanovic se s Hejlíkem stylově sešel v jedné havířovské restauraci. Mimochodem – ani v této oblasti, kterou trápí vyšší nezaměstnanost a další sociální problémy, není problém najít zajímavé podniky. Přesto na mapě Česka hluchá místa stále existují. „Dokonce mi odtamtud nechodí ani žádné tipy od místních,“ říká Hejlík, který ve své gastromapě sleduje zajímavé podniky už deset let.

Tento článek máteje zdarma. Když si předplatíte HN, budete moci číst všechny naše články nejen na vašem aktuálním připojení. Vaše předplatné brzy skončí. Předplaťte si HN a můžete i nadále číst všechny naše články. Nyní první 2 měsíce jen za 40 Kč.

  • Veškerý obsah HN.cz
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Ukládejte si články na později
  • Všechny články v audioverzi + playlist