Cestovní ruch po krizi oživuje. Tak si pojďme dát nějaký tip, kam vyrazit. Rovnou jsme vybrali region, který nemusí mít nejlepší renomé. Pro někoho jde o černou díru, pro jiného o špinavé město. Jo, řeč je o Ostravě, která je však plná zeleně a ve které můžete nalézt jedinečný pivovar uprostřed sídliště nebo něco jako slezské Maledivy. Více představuje Simona Janíková, která je redaktorkou Hospodářských novin pro Slezsko a Moravu.

Z herní postavičky Super Mario je taková legenda, že sběratelé jsou ochotni za některou z her dát obrovské peníze. Na začátku srpna se tak kopie hry Super Mario Bros. z roku 1985 prodala za dva miliony dolarů. Co stojí za takto vysokou cenou a jaké současné herní hity mají potenciál stát se velmi cenným artiklem? Vysvětlí sběratel videoher Martin Zavřel.

Poslechněte si celý náš podcast Ranní brífink. Držíme v něm krátký formát, právě tak na cestu do práce nebo k rychlé kávě, když jste na home officu. A budeme rádi, když si nás každé ráno najdete na webových stránkách HN nebo ve svých oblíbených podcastových aplikacích.

Nejnovější díl Ranního brífinku a také epizody dalšího podcastu Poprvé si můžete poslechnout na našem webu v sekci Podcasty i v mobilních aplikacích Spotify nebo Apple Podcasts.