Firmu Emco zná v Česku každý. Její zakladatel Zdeněk Jahoda upekl ve vlastní kuchyňské troubě první müsli v Česku a následně vydělal na byznysu se zdravou snídaňovou stravou miliardy.
Méně se ale už ví, že jako jeden z prvních devadesátkových selfmademanů dokázal úspěšně předat rozsáhlý byznys svému synu Martinovi. Oba teď přišli do našeho podcastu vysvětlit, jak se tak citlivá záležitost dá provést, aniž by utrpěla mužská ega, rodinné vztahy a samozřejmě samotný byznys. Jejich recept je právě tak překvapivý, jako prostý. Nebo že by bylo překvapivé, jak je prostý? Prostě poslechněte si! Dozvíte se ale třeba i to, co králové českých snídaní sami snídají, jak se dostali se svým výrobkem do amerického Walmartu a spoustu dalšího!
České rodinné firmy jsou v dobré kondici, i když si občas rády postěžují
Nechybí ani zajímavosti a nové informace z pole generačních konfliktů. Celá verze podcastu je k dispozici na platformách Herohero nebo Gazetisto.
Nejnovější díly ve zkrácené verzi a také další podcasty Hospodářských novin si můžete poslechnout na našem webu v sekci Podcasty i v mobilních aplikacích Spotify nebo Apple Podcasts.
Přidejte si Hospodářské noviny mezi své oblíbené tituly na Google zprávách.
Tento článek máteje zdarma. Když si předplatíte HN, budete moci číst všechny naše články nejen na vašem aktuálním připojení. Vaše předplatné brzy skončí. Předplaťte si HN a můžete i nadále číst všechny naše články. Nyní první 2 měsíce jen za 40 Kč.
- Veškerý obsah HN.cz
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Ukládejte si články na později
- Všechny články v audioverzi + playlist